Wedding Groom Bumble White

€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-3 dagen

Liefde maakt ons gelukkig en als we trouwen zeggen we ja tegen het delen van de vreugde. En waarom deel je niet een van de mooiste en gelukkigste momenten van het leven met onze schattige Hoptimistische bruid en bruidegom? Het koppel, individueel of samen, is een perfect cadeau-idee, gecombineerd met de beste wensen voor een lang en gelukkig huwelijk. H 8,4 cm, D 5,9 cm

Met een sterk geloof in de kracht van de glimlach creëerde Gustav Ehrenreich eind jaren zestig zijn vrolijke hoptimistische beweging. Het doel was om een ​​personage te creëren dat zou dienen als een eeuwige herinnering om positief en optimistisch te blijven. Hoewel de jaren zestig vaak ‘de gelukkige jaren zestig’ worden genoemd, werd het decennium gekenmerkt door onrust. Het ontwerp van Ehrenreich was dan ook een welkome bron van vreugde in een verder nogal turbulente tijd.
Bimble en Bumble vertegenwoordigen de allereerste Hoptimisten van de hand van de ontwerper: een naar school gekleed meisje met lachende ogen en een attente jongen met een spalk op zijn hoofd. De gelukkige Hoptimisten maken nu deel uit van de Deense designgeschiedenis en brengen vreugde over de hele wereld.

Materiaal: ABS/staal
Hoogte 8,4 cm
Lengte 4,5 cm
Breedte 5,9 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen