Wedding Couple Glitter Globe Hoptimist

€39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-3 dagen

Liefde maakt gelukkig, en als we trouwen, spreken we af om de vreugde te delen. En waarom deel je niet een van de grootste en gelukkigste momenten van het leven met onze lieve Hoptimistische Bruid en Hoptimistische Bruidegom. Het koppel, afzonderlijk of samen, is een voor de hand liggend cadeau-idee met de wens voor een lang en gelukkig huwelijk. H 11,7 cm, D 10 cm

Met een sterk geloof in de kracht van de glimlach creëerde Gustav Ehrenreich eind jaren zestig zijn vrolijke hoptimistische beweging. Het doel was om een ​​figuur te creëren die een voortdurende herinnering was om positief en optimistisch te blijven. Want hoewel de jaren zestig vaak ‘The Happy 60s’ worden genoemd, werd het decennium gekenmerkt door onrust. Daarom was het ontwerp van Ehrenreich een welkome verspreider van vreugde in een verder turbulente tijd.
Bimble en Bumble vertegenwoordigen de allereerste Hoptimisten van de hand van de ontwerper: een meisje in een jurk met lachende ogen en een attente jongen met een spleet op zijn hoofd. De gelukkige Hoptimisten maken vandaag de dag deel uit van de Deense designgeschiedenis en creëren vreugde over de hele wereld.

Gewicht (kg): 0,86
Hoogte (cm): 11,70
Lengte (cm): 10,00
Breedte (cm): 10,00

0 sterren op basis van 0 beoordelingen