Santa Bimble S Red

€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

Kerstmutsen, kerstbaarden, rendieren en sneeuwpoppen. Vreugde, warmte en verwachting. Kerstmis is het feest van de glimlach, en onze kersthoptimisten zullen tijdens de feestdagen zeker voor veel glimlachen zorgen. Ze zijn perfect als humoristische kerstversiering, maar zijn ook een leuk cadeau voor de gastheer of gastvrouw en een leuk adventscadeau. Omdat vreugde een geschenk is! H 9,5 cm, D 5,9 cm

Met een sterk geloof in de kracht van de glimlach creëerde Gustav Ehrenreich eind jaren zestig zijn vrolijke hoptimistische beweging. Het doel was om een ​​personage te creëren dat zou dienen als een eeuwige herinnering om positief en optimistisch te blijven. Hoewel de jaren zestig vaak ‘de gelukkige jaren zestig’ worden genoemd, werd het decennium gekenmerkt door onrust. Het ontwerp van Ehrenreich was dan ook een welkome bron van vreugde in een verder nogal turbulente tijd.
Bimble en Bumble vertegenwoordigen de allereerste Hoptimisten van de hand van de ontwerper: een naar school gekleed meisje met lachende ogen en een attente jongen met een spalk op zijn hoofd. De gelukkige Hoptimisten maken nu deel uit van de Deense designgeschiedenis en brengen vreugde over de hele wereld. De figuren zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en in een breed scala aan kleuren die veel energie, goed humeur en vreugde verspreiden.
Er is gegarandeerd een Hoptimist voor iedere gelegenheid en voor ieder mens.

Materiaal: ABS/staal
Kleur rood
Hoogte 9,5 cm
Lengte 6,4 cm
Breedte 5,9 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen