Ray. Peeling Serum - 50ml

€34,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

Verwijder dode huidcellen en krijg een schone en frisse uitstraling met het peeling serum van Ray.

Zorgt voor een stevige en gladde huid dankzij 10% amandelzuur en alfahydroxyzuur (AHA)
Ook geschikt voor de acnegevoelige huid, bij eerste tekenen van veroudering of de huid met hyperpigmentatie.

Gelijkmatig om de dag aanbrengen op je gezicht en hals op een propere en droge huid.

100/100 op Yuka

Voor een effen en egaal gelaat.
Verwijdert dode huidcellen
Het fruitzuur in het serum verwijdert de dode huidcellen van je gelaat. Hierdoor worden je poriën snel kleiner, vervagen je rimpeltjes en krijgt je huid haar egale frisse kleur terug.

Voor een stevige en gladde huid
Dit natuurlijk serum bevat 10% amandelzuur, een alfahydroxyzuur (AHA) dat je huid stevig en glad maakt. Het werd speciaal ontwikkeld voor de acnegevoelige huid, de ouderwordende huid of de huid met hyperpigmentatie.

100/100 op Yuka
Het peeling serum krijgt een score van 100/100 op Yuka. Alle ingrediënten van deze peeling serum zijn dan ook hypoallergeen, geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterende stoffen.

Ingrediënten waar je huid van houdt.
De belangrijkste ingrediënten.
Amandelzuur (10%) en alfahydroxyzuur (AHA) zorgen voor een stevige en gladde huid. Dankzij de peelende werking zorgen ze voor een schone en frisse uitstraling.

Gezonde ingrediënten die werken.
Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

lijst met alle ingrediënten
aqua
mandelic acid
pentylene glycol
glycerin
xanthan gum
arginine

Duurzamere inhoud in een duurzamere verpakking.
Oorsprong.
Verpakkingen worden zoveel mogelijk gehaald uit niet fossiele bronnen zoals gerecycleerd plastic, karton, glas of suikerriet.

Biologisch afbreekbare inhoud.
Alle ingrediënten van dit product zijn biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen, waardoor je ze ook kan gebruiken in de natuur!

Recycleerbaar.
Help je de natuur een handje door je verpakking juist te recycleren bij het PMD, glas- of papierafval?

De meest gestelde vragen over Ray’s peeling serum
Hoe vaak kan ik het peeling serum gebruiken?
Het serum kan je zoveel gebruiken als je wil. Hoe frequent je die gebruikt is vooral afhankelijk van hoeveel dode huidcellen er zijn (dat dan weer afhankelijk is van bv. hoeveel huidveroudering of schade door de zon). Als je huid droog wordt aan je mondhoeken, dan stop je best even.
Hoe gebruik ik het peeling serum?
Na je gelaat te reinigen met het Ray micellair water en de Ray face wash, breng je een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en laat je het inwerken. Gebruik daarna de Ray dag- en nachtcrème. Vermijd contact met je ogen en direct zonlicht. Breng het daarom best ‘s avonds aan.
Wat doe ik met de verpakking achteraf?
Recycleer het doosje, het deksel en het potje apart bij het karton, PMD en glas afval.
Hoe werkt een fruitzuur serum zoals dit?
Fruitzuren zorgen er voor dat de "lijm" die dode huidcellen bij elkaar houdt wordt opgelost. Wanneer dat gebeurt, laat de huid de dode huidcellen los. Hoewel je de dode huidcellen niet ter plekke ziet verdwijnen, zul je snel merken dat je huid zachter aanvoelt en er jonger en stralender uitziet. De huid gaat automatisch sneller nieuwe huid aanmaken. De turnover is dus sneller. Ook de productie van collageen wordt gestimuleerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen