Ray

Zorgzaam gecreëerd door onze apotheker, geliefd door jou.

Hair & body care die je lichaam voeden en verzorgen zonder te schaden.

Als we onze huid en ons haar willen reinigen en voeden, waarom gebruiken we dan producten die vol schadelijke ingrediënten zitten? Het is een vraag die mijn moeder—apotheker in Gent—steeds vaker kreeg. Van verwachtende moeders tot mensen met gevoelige huid en skin care lovers die op zoek waren naar propere alternatieven.

Zo ontstond ons doel om 100% veilige producten te ontwikkelen met enkel ingrediënten die werken én goed zijn voor zowel je gezondheid, je huid en de planeet. Na eindeloos veel formules, stellen we je met trots voor aan Ray, gezonde hair & body care.

Ray is goed voor je lichaam, je gezondheid en de planeet. Dit zijn de 3 voorwaarden waar elk Ray product aan moet voldoen voor we ze met jou delen.

Voldoet aan al jouw noden.

Veilige ingrediënten die zacht zijn voor zelfs de meest gevoelige huiden. Ray is getest en goedgekeurd door onze vrijwillige testpersonen.

Minimale impact op het milieu.

Ons doel is tweeledig: zacht voor jou en zacht voor de planeet. Ray is goed voor de natuur dankzij onze propere ingrediënten en duurzame verpakking.

Onze producten maken geen compromissen op je gezondheid.

Bij Ray kiezen we enkel wat het beste is voor jouw gezondheid. Zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

Ook onze verpakkingen produceren we zo duurzaam mogelijk.

Onze verpakkingen bestaan voornamelijk uit suikerriet of gerecycleerd plastic. We gebruiken zo veel mogelijk niet-fossiele brandstoffen bij het vervaardigen van onze flessen. Help je ons een handje mee om je lege verpakking op de juiste manier te verwerken?