Ray. Face Scrub - 50ml

€17,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 dagen

Verwijder dode huidcellen en zorg voor een proper, effen en egaal gelaat met de face scrub van Ray.

Reinigt je gelaat
De korrel perliet verwijdert de dode huidcellen van je gezicht
Masseer zachtjes op je natte gelaat, daarna grondig afspoelen. Vermijd contact met de
ogen.

100/100 op Yuka.

Voor een effen en proper gelaat.
Verwijdert dode huidcellen
Het face scrub verwijdert mild de dode huidcellen van je gelaat. Hierdoor worden je poriën snel kleiner, vervagen je rimpeltjes en krijgt je huid haar egale frisse kleur terug.

Met een natuurlijke korrel
De face scrub bevat een zeer fijne ronde korrel van perliet (een vulkanisch gesteente) en dus geen synthetische scrubdeeltjes die microplastics bevatten.

100/100 op Yuka
De gezichtsscrub krijgt een score van 100/100 op Yuka. Alle ingrediënten van deze gezichtsscrub zijn dan ook hypoallergeen, geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterende stoffen.

ngrediënten waar je huid van houdt.
De belangrijkste ingrediënten.
Gezonde ingrediënten die werken.
Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

lijst met alle ingrediënten
aqua
starch acetate
decyl glucoside
perlite
glycerin
hydroxyethylcellulose
sodium levulinate
xanthan gum
sodium anisate
citric acid

Duurzamere inhoud in een duurzamere verpakking.
Oorsprong.
Verpakkingen worden zoveel mogelijk gehaald uit niet fossiele bronnen zoals gerecycleerd plastic, karton, glas of suikerriet.

Biologisch afbreekbare inhoud.
Alle ingrediënten van dit product zijn biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen, waardoor je ze ook kan gebruiken in de natuur!

Recycleerbaar.
Help je de natuur een handje door je verpakking juist te recycleren bij het PMD, glas- of papierafval?

De meest gestelde vragen over Ray’s face scrub
Hoe gebruik ik het face scrub?
Na je gelaat te reinigen met het Ray micellair water, breng je een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en wrijf je het zachtjes uit. Spoel daarna heel grondig af en gebruik de Ray dag- en nachtcrème. Vermijd contact met je ogen.
Hoe vaak kan ik het face scrub gebruiken?
De face scrub kan je zoveel gebruiken als je wil. Hoe frequent je die gebruikt is vooral afhankelijk van hoeveel dode huidcellen er zijn (dat dan weer afhankelijk is van bv. hoeveel huidveroudering of schade door de zon). Als je huid droog wordt aan je mondhoeken, dan stop je best even.
Wat is het verschil met peeling serum?
Het fruitzuur in het peeling serum werkt dieper dan de scrub en zal dus een grotere laag van dode huidcellen verwijderen dan de face scrub. Voor pigmentstoornissen bijvoorbeeld werkt fruitzuur beter, maar om eelt eraf te halen werkt de scrub dan weer beter. Maar de scrub gebruik je op een andere manier en moet je bekijken als je eens zeer grondig wassen in plaats van met een scrubhandschoen. Het werkt ook beter en zachter dan een scrub handschoen en je kan je hele lichaam scrubben. Door de massage geeft het ook een ontspannend gevoel en verbetert de bloeddoorstroming.
Wat doe ik met de verpakking achteraf?
De tube is gemaakt van suikerriet en de verpakking is helemaal recycleerbaar. In België kan je deze daarom het best bij het PMD doen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen