Love Bimble Medium

€23,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-3 dagen

Love Bimble is voor iemand waar je om geeft. Misschien je partner, je moeder of iemand die je gewoon mist. De Hoptimist heeft een uitneembaar hart waarop u uw persoonlijke groet kunt toevoegen. Er worden 6 stickers meegeleverd met de teksten I Miss U, Best Dad, Best Mom, I Love U, Be Mine en Get well. H 12 cm, D 8,5 cm

Met een sterk geloof in de kracht van de glimlach creëerde Gustav Ehrenreich eind jaren zestig zijn vrolijke hoptimistische beweging. Het doel was om een ​​personage te creëren dat zou dienen als een eeuwige herinnering om positief en optimistisch te blijven. Hoewel de jaren zestig vaak ‘de gelukkige jaren zestig’ worden genoemd, werd het decennium gekenmerkt door onrust. Het ontwerp van Ehrenreich was dan ook een welkome bron van vreugde in een verder nogal turbulente tijd.
Bimble en Bumble vertegenwoordigen de allereerste Hoptimisten van de hand van de ontwerper: een naar school gekleed meisje met lachende ogen en een attente jongen met een spalk op zijn hoofd. De gelukkige Hoptimisten maken nu deel uit van de Deense designgeschiedenis en brengen vreugde over de hele wereld.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen