Legnoart Wine Keys

€43,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

4 in 1 Professionele kurkentrekker met champagnetang
Hoge kwaliteit en duurzame kurkentrekker. Als je onze set eenmaal hebt geprobeerd, kun je niet meer zonder.

VOOR WIJNLIEFHEBBERS
Geschenkdoos
We hebben een BOEK-verpakking ontworpen om de eet- en wijncultuur achter de creatie van onze producten te benadrukken. Verras uw dierbaren met dit hoogwaardige geschenk in een elegante presentatie. De schoonheid van de geschenkdoos zal de presentatie van de kurkentrekker verbeteren!

WAARDEVOLLE MATERIALEN
Dubbele hendel
Het dubbel scharnierende steunpunt van de kurkentrekker zorgt voor een zeer schone extractie van de kurk, zelfs de langere kurken. Dit systeem biedt een aanzienlijk mechanisch voordeel ten opzichte van de ouderwetse kurkentrekkers met enkel scharnier.

HOOGSTE KWALITEIT STAAL
Ontwerp
We hebben gekozen voor staal van hoge kwaliteit om een zeer betrouwbaar en stevig gereedschap te creëren, gekenmerkt door unieke elegantie. Maximale ergonomie en elegantie voor echte wijnliefhebbers.

Productie en montage gebeuren aan de hand van 190 stappen. Elk afzonderlijk onderdeel wordt zorgvuldig geanalyseerd voordat het wordt geassembleerd. Dit detail maakt hem uniek in vergelijking met andere kurkentrekkers in zakformaat.

Blad
Het mes van het capsulesnijmes is ontworpen om perfect de hals van de fles te volgen. Het beschikt over een zeer fijne karteling voor een perfecte capsule-snit.

Geïntegreerde champagnetang
Het gebruik van deze flesopener voor mousserende wijn is dankzij het unieke ontwerp een fluitje van een cent. Het biedt een stevige grip en een soepele bediening. Het is de gemakkelijkste manier om flessen champagne en mousserende wijn te openen.

Originaliteit wijnsleutels
Kurkentrekker exclusief van Legnoart! Wij hebben het jarenlang met veel passie en liefde bedacht, ontworpen, gemaakt en voortdurend verbeterd. Pas op voor vervalsingen!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen