Mon Dada

HET VERHAAL

Het verhaal van Mon Dada begint in een klein appartement in New York City. Daar had Pauline een visie op haar ideale merk. Het combineerde volledig natuurlijke producten met een doordacht ontwerp, een lage ecologische voetafdruk en een geweldige klantervaring. Gemotiveerd om deze visie tot leven te brengen, startte ze Mon Dada. En dus ging Pauline op zoek naar haar eerste product: een volledig natuurlijke geurkaars.

Geïnspireerd door de betonnen stad en geobsedeerd door vakmanschap, begon ze ook haar eigen betonnen potjes voor de kaarsen te maken. Allemaal in dat kleine appartement in NYC. Pauline noemde de vlaggenschipreeks van Mon Dada toepasselijk ‘The Urban Collection’. Stuk voor stuk uniek in grootte, design en volume.

HET IS EEN FAMILIEZAAK

Na een korte tijd besloot Pauline haar merk naar haar thuisland België te brengen, waar Mon Dada's nummer één fan alias "Mom Boss" zich bij het team voegde. Nu maken Pauline en haar moeder de kaarsen en potten thuis in België. Tegenwoordig is Mon Dada een echt familiebedrijf

ONZE MISSIE

We willen luxe en volledig natuurlijke lifestyleproducten aanbieden, zo milieuvriendelijk mogelijk, zonder in te leveren op design. Wij zijn van mening dat natuurlijke geuren een alledaagse luxe moeten zijn en echt ons leven moeten verbeteren. Wij zijn een milieubewust bedrijf en kiezen ervoor om recyclebare of herbruikbare verpakkingen en verzendmaterialen te gebruiken. We streven ernaar om zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Voor ons is het cruciaal dat onze leveranciers hetzelfde beleid en dezelfde mentaliteit hebben op het gebied van ecologische duurzaamheid. We zorgen ervoor dat onze belanghebbenden in de toeleveringsketen van onze grondstoffen hetzelfde beleid hebben op het gebied van ecologische duurzaamheid.