Tumbler Selfie-luidspreker

€39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 dagen

De 'Tumbler Selfie Bluetooth Speaker', ontworpen en gemaakt door Gingko, is gehuisvest in een 100% natuurlijke en duurzame walnoothouten behuizing en een ademende stoffen bovenkant. Het is niet zomaar een draagbare selfie-speaker.

Dit handige en strak ogende ontwerp speelt niet alleen je favoriete nummers af met een krachtig geluid in zo'n mooi formaat, maar heeft ook een handsfree selfie-functie om elk moment, altijd en overal vast te leggen. Speel uw favoriete deuntjes gemakkelijk af wanneer u onderweg bent door de stijlvolle draagriem (meegeleverd) te bevestigen.

Aangedreven door een ingebouwde oplaadbare batterij, heeft het een lange batterijduur van maximaal 10 uur speeltijd en kan het gemakkelijk opnieuw worden opgeladen met behulp van de slim verborgen USB-oplaadpoort aan de achterkant van de droogtrommel.

Bovendien zorgt de unieke tuimelfunctie ervoor dat dit ontwerp zich zeker onderscheidt van de luidsprekers en uw muziekervaring een beetje leuker maakt. Luister, speel en communiceer!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen