THE TWOHUNDREDS

€60,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 weken

The Twohundreds is een geschenkbox bestaande uit de 3 Boury Bottles (3 x 200 ml) dewelke het dichts aanleunen bij de signatuur van Boury, namelijk de Japanse citrus in de Yuzu gin, de Franse selder in de Lavas gin en Balearische kruiden in de Yakumi.


De Yuzu Gin laat u genieten van de verfrissende en aromatische toetsen van de Japanse citrusvrucht Yuzu. Omwille van haar verfijnd karakter is Yuzu één van dé smaakmakers in de keuken van Boury. Perfect om alle smaakpapillen op scherp te zetten voor een heerlijke maaltijd.

Stijl: citric
Ingrediënten: yuzu, citroenverbena, jeneverbes

Perfect serve: citroen, yuzu, citroengras, kaffirblad, jeneverbes, gember
44%


Het gebruik van lavas en venkel maakt van deze gin wel een heel bijzondere. De aanzet is de zachte kruidigheid met hints van anijs. Het warme en bijna zalvend karakter vindt haar oorsprong in de moutwijn, wat deze gin uitzonderlijk geschikt maakt als afsluiter na een mooie maaltijd.

Smaak: kruidig
Ingrediënten: lavas, venkel, citroenverbena, jeneverbes, moutwijn

Perfect serve: lavas, jeneverbes, venkel, steranijs
44%

 

Yakumi, Japans voor kruiden, refereert naar de subtiele Oosterse invloed in de keuken van Tim Boury. Met haar zeer complex aroma- en smakenpallet kan deze uitzonderlijke kruidenlikeur dienen als basis voor een cocktail, geserveerd worden on the rocks of puur worden gedegusteerd.

Stijl: complex kruidig
Ingrediënten: anijszaad, venkel, vanille, salie, dragon, tijm, basilicum, laurier, rozemarijn, dille, munt, hop (cascade), kamille, vlierbloesem, kaneel, zoethout, paardenbloemblad, duindoornbos, zwarte aalbes, citroen, sinaasappel

Perfect serve: salie, kaneel, kumquat, tijm
32%

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen