Shorebird Small Light Yellow/Black

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

Laat je huisdecoratie een vlucht nemen met de Shorebirds - een reeks massief houten figuren met een gestileerde maar pittige uitdrukking.

De IJslandse ontwerper Sigurjón Pálsson heeft een reeks karaktervolle houten vogels gecreëerd. Het eenvoudige, onopgesmukte silhouet van Shorebirds geeft ze een bijna gestileerde uitdrukking. Tegelijkertijd is er veel zorg besteed aan de kleine details zoals variaties in lichaamsdikte, neklengte en de positionering van de poten en snavel. Dit geeft alle drie de vogels hun eigen unieke persoonlijkheid en laat het ontwerp tot leven komen.

De grootste van de drie vogels is geïnspireerd op de wulp, met zijn lange nek en gedistingeerde, naar beneden gebogen snavel. Het is een aristocratisch wezen. Zijn lange poten zetten langzame, weloverwogen stappen terwijl ze voorzichtig om zich heen kijken. De middelgrote vogel is alert en actief als een tureluur. Deze elegante vogel is vaak te vinden bij andere waadvogels. Ten slotte hebben we de strandloper; een sociaal vogeltje, vaak te vinden in grote zwermen.

Schik de vogels in een zwerm, combineer verschillende kleuren of voeg een enkele Shorebird toe in een kleine setting die bestaat uit andere persoonlijke bezittingen. De elegante Shorebird past in bijna elk interieur en is een geweldig huisverwarmend cadeau.

materialen:
Eiken, Staal
Grootte & Gewicht:
H: 7,5 x L: 11,5 x D: 4,5 cm
0,09 kg

Onderhoud:
Reinig met vochtige doek.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen