Reben Rhubarb Liqueur 0.7L - 20%Vol

€32,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: 1-3 dagen

Wij zijn Reben. Ons verhaal begon enkele jaren geleden in een klein dorpje in het noorden van Nederland. Elke keer dat ons hele gezin op oudejaarsavond naar huis terugkeerde; onze moeder maakte rabarberlikeur met verse rabarber. Deze rabarber werd gekweekt in onze moestuin. Elk jaar start het proces in mei. Eerst werden de rabarberplanten geoogst, daarna werden de bladeren afgesneden en de stelen gewassen. Na het transformeren van de vers geoogste rabarber tot een drankje, ontstond het familierecept. Zeven maanden later stond er een ijskoude fles rabarberlikeur te wachten om van genoten te worden. Om ervoor te zorgen dat we onze wortels respecteren, gebruiken we alleen lokaal geproduceerde rabarber.

Als jong bedrijf proberen we de oude producten rabarber en wodka met elkaar te verbinden en om te vormen tot onze eigen originele drank: rabarberlikeur. Lees hieronder hoe we aan ons spannende avontuur begonnen en de drijfveer achter ons succes.

Gedurende al die jaren stond één principe hoog in het vaandel: vakmanschap. In onze familie staat dit woord voor een aantal kernwaarden waar Reben voor staat. De uitmuntende kwaliteit en het authentieke karakter van onze rabarberlikeur zijn onze basis waarop we kunnen vertrouwen. Deze kernwaarden worden geborgd door de verse rabarber met eigen handen te plukken. Onze likeur haalt 100% van de kleur en smaak uit de natuurlijke rabarber. Natuurproducten staan bekend om hun verschillen in smaak en kleur, elke rabarberstengel is uniek. Daarom is elke fles op zijn eigen manier bijzonder.


fles 0.7L | 27,5%
Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen
Handgeplukte rabarber
Krijg toegang tot exclusieve Reben's momenten

PRODUCT BESCHRIJVING
Premium Nederlandse rabarberlikeur. Door uitsluitend verse en lokaal geteelde ingrediënten te gebruiken, garanderen we de authentieke frisse, zoetzure rabarbersmaak in onze likeur. Serveer ijskoud of gebruik hem als mixer in een van onze cocktails.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen