Porta Table Lamp Black

€115,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 weken

Porta tafellamp bestaat uit een lampenkap die rust op een stevige, afgeronde voet, die beide zijn gemaakt van ABS-kunststof. Een wit, acryl binnenscherm zorgt voor een aangename en gelijkmatige gloed. Een siliconen basisring zorgt ervoor dat de lamp stevig staat.

Materialen: ABS-kunststof en acryl
Afmetingen & Gewicht: H: 23,5 x B: 20,2 x D: 11,2 x Ø: 6,5 cm
0,49 kg

Onderhoud:

Haal voor het schoonmaken de stekker uit het stopcontact en laat de lamp 10 minuten afkoelen. Let erop dat u alleen de oppervlakken van de lamp reinigt. Maak de lamp alleen schoon met een zachte, droge doek. Veeg indien nodig het oppervlak van de lamp af met een zachte, vochtige spons of doek en veeg het onmiddellijk af met een droge doek. Gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en gebruik geen schurende of ruwe sponzen.

Lichtbron:
Porta wordt geleverd met een permanent geïntegreerde, oplaadbare, energiezuinige LED-lichtbron met 3 lichtintensiteitsniveaus: 100%, 70% en 40% en een batterijduur van respectievelijk 8 uur, 24 uur en 90 uur. De lamp wordt geleverd met een USB oplaadkabel met een lengte van 1 meter.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen