Lexon - Flip RCC Rubber Duck Blue

€40,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

EEN PRACHTIG ORIGINEEL ONTWERP
De klassieke wekker is een onmisbaar onderdeel van het bed en mag niet worden vervangen door een mobiele telefoon. Nodig een slim en minimaal ontwerp uit in uw ruimte dat de stijl maximaliseert en tegelijkertijd de functies perfect uitvoert met de Flip+.


ZOETE EENVOUD
De Flip+ is zo ontworpen dat het alarm wordt geactiveerd of gedeactiveerd door het simpele gebaar van het omdraaien van de klok naar AAN of UIT. Veel eenvoudiger wordt het niet: wil je je wekker AAN? Je raadt het al, draai je klok zodat de AAN-kant zichtbaar is. Geen behoefte aan een wake-up call? Zorg er vervolgens voor dat de UIT-kant naar boven wijst. Welkom bij de zoete eenvoud.


Adriaan en Jeremy Wright
Adrian en Jeremy Wright creëerden hun studio, DesignWright, in 2005. Hun aanpak is gericht op het vereenvoudigen van de look en feel van dingen. Beide broers hebben een technische achtergrond en hebben een solide basis in het begrijpen van het productieproces. Ze bieden een assortiment keuken- en huishoudproducten, ontworpen voor klanten als Lexon, Joseph Joseph en Normann Copenhagen, en hebben DesignWright gevestigd als een innovatief en intelligent bedrijf, geprezen door zowel de industrie als de consument.


Radiogestuurde omkeerbare LCD-wekker (EU)
AAN/UIT-gezichten
LCD scherm
Snoozen
Aanraaksensorlampje
Voeding: 2 AAA-batterijen (meegeleverd)
Materiaal: rubber/ABS

Voorgestelde branding: zeefdruk – digitaal printen
4 x 2,5 x 1,1“
G.W: 5,1 oz l i/c: 20 st

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen