Leather Butterfly Chair – Pampa Mariposa Polo/Black Frame

€1.050,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 weken

Als je maar één klassiek meubelstuk voor je huis kunt kiezen, dan is dit degene die je moet hebben.

De Oliver Twist van je designcollectie

U bent de eigenaar van een boekwinkel. Een klant komt binnen en vraagt ​​naar Oliver Twist. Je realiseert je ineens dat je het bent vergeten op te nemen in je verzameling. Hoe kan een boekhandel geen klassiek meesterwerk aanbieden?

Een leren vlinderstoel vergeten in je designcollectie is hetzelfde.
We hebben de vlinderstoel geperfectioneerd

Mijn vader had altijd een probleem met de vlinderstoel.

Het was ongemakkelijk om in te zitten en hij vond de randen te puntig. Ze braken de harmonie van een perfect ingerichte kamer. Dus begon hij aan een ontwerp-odyssee die meer dan 15 jaar duurde. Het resultaat was deze prachtige lounge stoel die je hier ziet.

Deze uitvoering wordt door velen beschouwd als de mooiste vlinderstoel ter wereld. En het is ook nog eens een van de meest comfortabele designstoelen.

Vandaag produceren mijn vrouw en ik nog steeds dezelfde stoelen die mijn vader perfectioneerde. We maken ze in Zweden met het beste leer dat er op de markt is. Wij hopen dat u en uw dierbaren er meerdere generaties van kunnen genieten.

Gemaakt tot in de perfectie

Het allerbeste Italiaanse leer wordt gecombineerd met Zweeds staal om ultramoderne interieurdecoratie te creëren.

De Butterfly Chair wordt diep in de Zweedse bossen gemaakt met een duidelijke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Moderne machines worden gebruikt om ons staal met robotprecisie te snijden en te buigen, terwijl een menselijke aanraking vereist is om zorgvuldig het beste leer te selecteren. Het milieu zal je dankbaar zijn voor het gebruik van deze vlinderstoel, want hij is gemaakt van plantaardig gelooid leer en wordt plat verpakt verzonden. Het is duidelijk dat Cuero Design een plek is waar natuur en kunst elkaar ontmoeten.
4 mm dik leer garandeert dat uw stoel voor altijd zijn vorm behoudt.

In het begin maakte mijn vader de stoelen van 3 mm leer. Het was standaardpraktijk en waarom zou hij niet hetzelfde doen?

Alleen merkte hij al snel dat na een paar maanden gebruik van de stoel het leer begon uit te rekken. Het deed de hele stoel wegzakken en verloor zijn mooie vorm. Het werd ook ongemakkelijker om in te zitten.

Hij was op dat moment niet trots op zijn stoel en wilde iets dat je generaties lang kunt doorgeven.

In zijn zoektocht naar een stoerdere stoel kwam hij tot de conclusie dat hij een millimeter omhoog moest in de leerdikte. Dit was een zeer moeilijke beslissing voor hem, omdat hij wist dat dit de uiteindelijke prijs van de stoel aanzienlijk zou verhogen.

Zie je, de productiekosten van leer zijn per gewicht. Hoe zwaarder het leer, hoe meer tannines je nodig hebt om het te maken. En één millimeter klinkt misschien niet veel, maar tussen 3 mm en 4 mm is er een stijging van 33% in productiekosten!

Terwijl hij daar op het kruispunt stond, besloot hij het pad van verbazingwekkende kwaliteit in te slaan in plaats van je te laten denken dat je geld aan het besparen was door een stoel te kopen die na een paar jaar niet meer goed blijkt te zijn.

Dat is de enige reden waarom deze stoel duurder is dan andere vlinderstoelen. In tegenstelling tot veel andere bekende designbedrijven rekenen wij geen extra kosten voor onze merknaam. We brengen alleen kosten in rekening voor de hoogwaardige materialen die we gebruiken.

7 gewenste functies

100% volnerf leer
Plantaardig gelooid Italiaans leer 4 mm dik
12 mm massief Zweeds staal
Uitstekend comfort
Beschermers voor uw vloer
Hoogte: 92 cm Breedte: 87 cm Diepte: 86 cm
Gewicht: 12 kg

4 redenen waarom grootte ertoe doet twee verschillende leren vlinderstoelen

Als het om vlinderstoelen gaat, doet de maat er wel toe. Deze leren vlinderstoel is meer dan 30% procent groter dan de gemiddelde vlinderstoel die je zult vinden. Dit houdt in

Superieur comfort
Meer leer
Meer staal
Betere stabiliteit

Top 0,1% leer ter wereld

Alleen het allerbeste van het beste is goed genoeg voor jou. We nemen dit beleid zeer serieus.

Daarom kopen we alleen de beste 0,1% van al het leer ter wereld. Dit betekent dat 99,9% van al het leer wordt weggegooid in ons selectieproces.

Wat bedoelen we hiermee?

Ten eerste gebruiken we alleen plantaardig gelooid leer, dat is slechts 5% van al het leer ter wereld.

Hiervan kunnen we slechts 4 mm leer gebruiken, dat is minder dan 20% van al het leer.

Verder zoeken we naar de mooiste huiden die vrij zijn van insectenbeten en littekens. Van de 500 skins die aan ons worden aangeboden, kopen we er slechts 50, waardoor we dalen tot 0,1%

Als we klaar zijn met onze strenge selectiecriteria, hebben we 99,% van al het leer ter wereld weggeselecteerd!

Als je dit leer ziet, ruikt en aanraakt, waan je je in een prachtige wijngaard, omringd door bergen en druiven.

Dit leer is een bijproduct van de vleesproductie.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen