Kala Yellow

€49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

De Kala Yellow armband is afgewerkt met een mooie, platte Topaas steen. Deze armband heeft een edelstalen ketting en is in maat verstelbaar, van zeer kleine tot middelgrote pols.

Alle Didyma sieraden zijn gemaakt van 316L roestvrij staal in combinatie met prachtig natuursteen. We kiezen voor dit materiaal omdat het zeer duurzaam, licht van gewicht en hypoallergeen is. De kleur zal na verloop van tijd niet vervagen als je er voorzichtig mee omgaat!

Topaas is een kostbare edelsteen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zoals blauw, geel, oranje en roze, waardoor het een populaire keuze is voor sieraden.

Het symboliseert liefde, vreugde en geluk, waardoor het een zinvol cadeau is voor speciale gelegenheden.

Van Topaas wordt aangenomen dat het de helderheid van het denken, de creativiteit en het zelfvertrouwen verbetert, de dragers inspireert en een positieve kijk op het leven bevordert.

Het Griekse woord Kala vertaalt naar "goed" of "mooi" in het Engels. Het is een bijvoeglijk naamwoord dat wordt gebruikt om iets positiefs, aangenaams of van hoge kwaliteit te beschrijven. Het woord Kala wordt vaak gebruikt om goedkeuring of bewondering uit te drukken voor verschillende dingen, zoals een prachtig landschap, goed werk of een positief resultaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen