Fragrances by Stan Editions Candl Stack - Blue Note

€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 dagen

Ga op een boeiende zintuiglijke reis met onze naar “Blue Note, Spicy Relaxation” geurende CANDL STACK, waar de essentie van de suggestieve “blue note” van de jazz zijn aromatische tegenhanger vindt. Net zoals bekwame jazzmuzikanten hun melodieën met diepe emoties doordringen met behulp van deze onderscheidende noten, vangt deze zorgvuldig vervaardigde kaars de harmonieuze essentie van gegronde sereniteit en expressieve allure.

Geniet van de zachte, rustgevende blauwe tint van de gloed van de kaars, die de rust van azuurblauwe tinten, serene oceanen en grenzeloze luchten weerspiegelt. Met een meesterlijke mix van natuurlijke geuroliën, waaronder de omhelzende houtachtige tonen van cederhout, de raadselachtige allure van nardus en de zoet-kruidige melodie van Manuka, overstijgt deze CANDL STACK het gewone en leidt je naar een rijk van diepe ontspanning en innerlijke rust. . Bij elke flikkering schildert het een aromatisch canvas dat de emotionele, melancholische schoonheid weerkaatst die te vinden is in de ‘blue notes’ van de jazz, en biedt het een zintuiglijke reis die tot de ziel spreekt.

 

Gebruiksaanwijzing:

- Wanneer u de kaars voor de eerste keer gebruikt, laat u deze gedurende 1 uur branden, totdat alle was vloeibaar is geworden aan het oppervlak.
- Knip de lont regelmatig af met de lonttrimmer (ideale lengte 3-5 mm).
- Zorg ervoor dat u de lont na elk gebruik in de was centreert, zodat de was gelijkmatig wordt verbruikt.
- Wij raden aan om uw interieur te luchten na het branden van een kaars.

Kenmerken:

- Geur die geleidelijk vrijkomt en aanhoudt (optimaal na ongeveer 20 minuten).
- Geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes
- Er is geen limiet aan de grootte van de ruimte, zolang je de kaars maar in de gaten houdt.
- Volume: 190 g Geparfumeerde was
- Brandtijd: ongeveer 50 uur
- Afmeting: hoogte 15 cm; doorsnee 10 cm

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen