Calispera Purple

€49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

De Calispera Purple ketting is afgewerkt met een prachtige, gefacetteerde Jasper natuursteen. Deze ketting is 38 cm lang en is in maat verstelbaar met 3 cm zodat hij perfect past.

Alle Didyma sieraden zijn gemaakt van 316L roestvrij staal in combinatie met prachtig natuursteen. Wij kiezen voor dit materiaal omdat het zeer duurzaam, licht van gewicht en hypoallergeen is. Als je er voorzichtig mee omgaat, zal de kleur na verloop van tijd niet vervagen!

Jaspis is een kleurrijke en vaak veelkleurige steen die in verschillende tinten en patronen voorkomt. Hier is de betekenis ervan in drie eenvoudige opsommingen:

1. Creativiteit: sommige mensen gebruiken jaspis om de creativiteit te vergroten en moed en vastberadenheid aan te moedigen. Het wordt gezien als een steen die inspireert en motiveert.

2. Bescherming: velen geloven dat jaspis bescherming biedt en negatieve energie absorbeert. Het wordt ook gezien als een aardende steen die mensen helpt zich verbonden te voelen met de aarde.

3. Genezing: jaspis wordt vaak geassocieerd met genezing van zowel lichaam als geest. Er wordt gedacht dat het troost biedt, stress verlicht en een gevoel van welzijn bevordert.

De Griekse uitdrukking "Καλησπέρα" (uitgesproken als "Calispera") vertaalt zich naar "Goedenavond" in het Engels. Het is een veel voorkomende begroeting die in Griekssprekende gebieden wordt gebruikt om iemand een prettige avond te wensen of om hallo te zeggen als het laat op de dag is. De term weerspiegelt de warmte en vriendelijkheid van de Griekse cultuur, waar begroetingen vaak een essentieel onderdeel vormen van dagelijkse interacties.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen