Calispera Lapis

€49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

De Calispera Lapis ketting is afgewerkt met een prachtige, gefacetteerde Lapis Lazuli natuursteen. Deze ketting is 38 cm lang en is in maat verstelbaar met 3 cm zodat hij perfect past.

Alle Didyma sieraden zijn gemaakt van 316L roestvrij staal in combinatie met prachtig natuursteen. Wij kiezen voor dit materiaal omdat het zeer duurzaam, licht van gewicht en hypoallergeen is. Als je er voorzichtig mee omgaat, zal de kleur na verloop van tijd niet vervagen!

Lapis lazuli is een levendige blauwe steen bestrooid met gouden insluitsels die al sinds de oudheid wordt gewaardeerd vanwege zijn prachtige kleur en unieke eigenschappen. Mensen die in de kracht van stenen geloven, zeggen dat stenen een aantal dingen kunnen doen:

1. Wijsheid: Lapis lazuli wordt vaak geassocieerd met wijsheid, inzicht en spirituele verlichting. Het wordt beschouwd als een symbool van de waarheid.

2. Harmonie en vrede: deze prachtige blauwe steen wordt verondersteld harmonie en vrede te brengen bij de drager of eigenaar, waardoor een gevoel van innerlijke rust en evenwicht wordt bevorderd.

3. Verbeterde communicatie: Lapis Lazuli staat bekend als een steen van communicatie en zou de expressie en het begrip helpen verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om betere relaties en eerlijkere, open interacties te bevorderen.

De Griekse uitdrukking "Καλησπέρα" (uitgesproken als "Calispera") vertaalt zich naar "Goedenavond" in het Engels. Het is een veel voorkomende begroeting die in Griekssprekende gebieden wordt gebruikt om iemand een prettige avond te wensen of om hallo te zeggen als het laat op de dag is. De term weerspiegelt de warmte en vriendelijkheid van de Griekse cultuur, waar begroetingen vaak een essentieel onderdeel vormen van dagelijkse interacties.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen