Amber Crystal Light - Galaxy

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-3 dagen

De Gingko Amber Crystal Ball-nachtlampcollectie is ontworpen om een vleugje magie en verwondering aan uw ruimte toe te voegen.

Laat het licht schijnen met onze prachtige kristallen verlichtingsbal met een 3D-lasergegraveerd ontwerp. Dit unieke motief zal vreugde opwekken en elke ruimte tot leven brengen.

Wat dacht je ervan om de wonderen van de Melkweg bij je thuis te brengen? Het ontwerp belooft een betoverend effect te creëren en je huis er echt speciaal uit te laten zien, met een lasergegraveerd motief dat de sterren en sterrenstelsels symboliseert. Het warme licht creëert een uitnodigende sfeer en integreert interstellaire magie in uw interieur. Bereid je voor om betoverd te worden elke keer dat je de kristallen bol in actie ziet met zijn hemelse weergave.
Elk ontwerp is bedoeld om een unieke schoonheid in uw huis te brengen. Wat is jouw keuze?

Welk ontwerp je ook kiest, de amberkleurige kristallen bol reflecteert het licht op een manier die een betoverende sfeer creëert. Je kunt schakelen tussen drie lichtintensiteitsniveaus door de koperen knop aan de voorkant van de massief natuurlijke walnoothouten basis aan te raken.

Met een hoogte van 12 cm zitten de kristallen bolstukken op een natuurlijke walnoothouten basis om uw interieurontwerp aan te vullen. Je kunt schakelen tussen drie lichtintensiteitsniveaus door de koperen knop aan de voorkant van de massief natuurlijke houten basis aan te raken. Het kristal is ook gepolijst tot een glans die licht reflecteert en een prachtig effect creëert in elke kamer. De walnoothouten voet is uitgerust met een oplaadbare batterij die uw ruimte tot 16 uur lang verlicht met prachtig licht. De USB-C-poort aan de achterkant zorgt voor eenvoudig opladen.

OPMERKING: Laat dit product NIET in direct zonlicht liggen.

Productmateriaal: FSC-gecertificeerde walnoothouten basis met premium, niet-breekbaar 3D-lasergeprint kristalontwerp
3 lichttemperaturen beschikbaar
Levensduur batterij: 10 - 96 uur
LED-kleurtemperatuur: 2900K~3100K
Vermogen: 2,0 watt
Opgenomen vermogen: DC5V 0,5A
Stroombron: 2000mAh Li-on 804050 oplaadbare batterij
Productgrootte: 80 mm breedte x 95 mm hoog of 3,15 '' diameter x 3,74 '' hoog
Productgewicht: 756 g of 1,67 lbs

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen