aBOOM+ Black

€249,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

De krachtige aBOOM+ zal ongetwijfeld op alle evenementen indruk maken. Voel hoe de sfeer zich verspreidt terwijl het verfijnde geluid van de Bluetooth-luidspreker, versterkt met extra diepe bassen, de toon en sfeer voor het feest bepaalt.

Duurzaam, heerlijk draagbaar en met een geluid dat zijn formaat te boven gaat. Het is een spreker vol verrassingen. Zoals de binnen- en buitenmodus die je muziek de best mogelijke omstandigheden geeft, ongeacht je positie. Dit maakt hem tot de perfecte luidspreker voor zowel uw tuinfeest als voor elke feestelijke gelegenheid binnenshuis.

Door de esthetische buitenkant past hij zelfs perfect tussen je boeken in een boekenplank. De speeltijd bedraagt maximaal 20 uur, dus het feest gaat maar door. En een spatwaterdichte classificatie (IPX5) betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over regendruppels.
Oh, en sluit twee aBOOM+ luidsprekers aan om stereoweergave te bereiken. Het wordt de ultieme muzikale ervaring - en het voelt alsof je op de eerste rij staat bij je favoriete concert.

Speeltijd en opladen
Met tot 30 uur afspeeltijd hoeft u zich geen zorgen te maken over het meenemen van een oplader onderweg. En als je thuis bent, laadt hij in slechts 3-4 uur op.

Waterafstotend
aBOOM+ is ontworpen om waterbestendig te zijn (IPX5). Je kunt de speaker dus gerust meenemen naar buiten.

Stereo afspelen
Met de Stereo Play (TWS)-functie kun je twee aBOOM+ speakers aansluiten en muziek in stereo krijgen.

Al het belangrijke
Functies
100% gerecycled plastic
Afmetingen: 240*180*112 mm
Gewicht: 3000g
Luidspreker: 65W (Ø101mm 6Ω 30W, 2 x Ø50 4Ω 15W, Ø31mm 4Ω 5W)
Speelduur: tot 30 uur
Oplaadtijd: 3-4 uur (USB)
Oplaadkabel meegeleverd
Stereoweergave (TWS)
Ingebouwde lithiumbatterij met 7,4 V, 6000 mAh
Bluetooth: versie 5.0
Bereik: tot 10 meter
Waterbestendig (IPX5)
Ingangsvermogen: 5V / 2A

0 sterren op basis van 0 beoordelingen