JANZEN COMPLETE MOMENTS EARTH 46

€34,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

Een gifset met vijf sensationele bodyproducten, waarmee elk badkamermoment in een complete wellnessbeleving verandert. 

Deze giftset bestaat uit vijf heerlijke producten van de Earth 46 lijn, namelijk een shower foam, deodorant spray, hand cream, body lotion en hand wash. Dit is een parfum met karakter: kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon. Deze indrukwekkende geur laat alles samenkomen: aarde, water, vuur en lucht. Spectaculair en spannend. De stoere, aardse en natuurlijke ingrediënten [nootmuskaat, appel, kruidnagel, sandelhout, amber, vanille en patchouli] zorgen voor een krachtig
samenspel. Een parfum om te dragen met trots.

Belangrijkste kenmerken:

  • Giftset
  • Indrukwekkende geur
  • Shower Foam
  • Deodorant Spray
  • Hand Cream
  • Body Lotion
  • Hand Wash

Gebruik:

Shower Foam: Breng de Shower Foam aan op een vochtige huid. Een kleine hoeveelheid is al voldoende. Laat het goed schuimen en spoel het daarna weer af. 

Deodorant Spray: Houd de deodorant niet te dicht op het huidoppervlakte en spray de Deodorant Spray onder de oksels. Let erop dat de spray wordt gebruikt op een schoon huidoppervlakte voor de optimale geurbeleving. 

Hand Cream: Was voor het gebruik de handen en droog ze vervolgens af. Breng een klein beetje handcrème aan op de handen en masseer het goed in. 

Body Lotion: Zorgt ervoor dat de huid schoon en droog is voor gebruik. Verdeel vervolgens een hoeveelheid van de Body Lotion in de handpalmen en breng dit aan op het lichaam. Masseer het goed in en lat het even intrekken.

Hand Wash: Breng de juiste hoeveelheid aan in de handpalmen en masseer het goed. Spoel het vervolgens goed af.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen