Calispera Turquoise

€49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

De Calispera Turquoise ketting is afgewerkt met een prachtige, gefacetteerde Amazoniet natuursteen. Deze ketting is 38 cm lang en is in maat verstelbaar met 3 cm zodat hij perfect past.

Alle Didyma sieraden zijn gemaakt van 316L roestvrij staal in combinatie met prachtig natuursteen. Wij kiezen voor dit materiaal omdat het zeer duurzaam, licht van gewicht en hypoallergeen is. Als je er voorzichtig mee omgaat, zal de kleur na verloop van tijd niet vervagen!

Amazoniet is een blauwgroene steen. Sommige mensen die in de kracht van stenen geloven, zeggen dat stenen een aantal dingen kunnen doen:

1. Breng kalmte: Men denkt dat het mensen helpt zich vrediger en minder gestrest te voelen.
2. Verbeter de communicatie: Sommige mensen geloven dat dit hen kan helpen duidelijker en eerlijker te spreken.
3. Energie in evenwicht brengen: Het wordt gebruikt door mensen die hun stemming en emoties in evenwicht willen brengen.

De Griekse uitdrukking "Καλησπέρα" (uitgesproken als "Calispera") vertaalt zich naar "Goedenavond" in het Engels. Het is een veel voorkomende begroeting die in Griekssprekende gebieden wordt gebruikt om iemand een prettige avond te wensen of om hallo te zeggen als het laat op de dag is. De term weerspiegelt de warmte en vriendelijkheid van de Griekse cultuur, waar begroetingen vaak een essentieel onderdeel vormen van dagelijkse interacties.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen